Groeps reservering U bent van harte welkom als u met een groter gezelschap bent! Wij hebben voor een grotere groep (vanaf 10 personen) een paar opties. U kunt kiezen uit onderstaande menu's. Toch liever een ander voor, hoofd of nagerecht? Overleg dit dan even met ons. Als u nog vragen heeft kunt u ons bellen op: 0182-524884. Menu I € 39,50 Menu 1 VOORGERECHTENGEITENKAASGebakken geitenkaas met perenchutney, walnoot,hummus en mosterd dressing. ZALMHuisgerookte zalm met wakame, rettich entom ka kai crème. CARPACCIODungesneden runder carpaccio met pijnboompitten,pesto en oude Goudse kaas. HOOFDGERECHTENVEGETARISCHE PROEVERIJClafoutis van doperwten, munt en feta, knolselderijcake,ravioli gevuld met ricotta en spinazie en een roti masala empanada. CATCH OF THE DAY Wisselend vis gerecht. RUNDERLENDE VAN 'THIERRY RIETVELD'Gegrilde lende van het ‘Rietveld rund’met chimichurri en een rode wijn saus. DESSERTS CITROENTAARTCitroentaartje met meringue, lemon curd, mascarponeen aardbeien Cheesecake ijs. GRAND DESSERT (supplement €2,50) Een beetje van dit en een beetje van dat. Menu II € 43,95 Menu 2 VOORGERECHTEN GEITENKAAS Gefrituurde geitenkaasballetjes met peer, walnoot, hummus en mosterd dressing. TONIJNSashimi van tonijn met wakame en wasabi mayonaise RUND Gerookte runder ribeye van Thierry Rietveld uit Bodegravenmet hazelnoten, lente ui en mierikswortel crème. HOOFDGERECHTEN VEGETARISCHE PROEVERIJClafoutis van doperwten, munt en feta, empanada vanprei en manchego, ravioli gevuld met ricotta en spinazieen een bieten espume. CATCH OF THE DAY Wisselend vis gerecht. KALFKalfsentrecote met matonella, salie en Madeira saus. DESSERTS GRAND DESSERT Een beetje van dit en een beetje van dat. Menu III € 47,50 Menu 3 Chef's menu: 3 of 4-Gangen verrassingsmenu. Laat u en uw gasten zich verrassen. Ook te bestellen met bijpassend wijnarrangement €72,50 p.p.